Team

Bertus Bouwman

Bertus Bouwman

Bertus Bouwman (1986) laat het liefst het Duitsland zien dat je nog niet kent. Hij schrijft voor Duitslandnieuws over ondernemen, politiek en cultuur en kent de uithoeken in Berlijn die in de standaard toeristengidsen niet te vinden zijn.

Twitter: @bertusbouwman
Contact: bertus.bouwman@duitslandnieuws.nl
Artikelen: http://duitslandnieuws.nl/blog/author/bertusbouwman/

Derk Marseille

Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.

Twitter: @derkmarseille
Contact: derk.marseille@duitlandnieuws.nl
Artikelen: http://duitslandnieuws.nl/blog/author/derk-marseille/

Job Janssen

Job Janssen

Job Janssen (1982) laat zien dat de Duitse politiek helemaal niet zo saai is als veel mensen denken. Aan de Freie Universtät Berlin studeerde hij af op het thema rechts-populisme, sindsdien bijt hij zich helemaal vast in dit thema. Door zijn werk als campagneadviseur heeft hij een uitgebreid netwerk in zowel de Nederlandse als de Duitse politiek. Job woont sinds 2011 in Berlijn.

Twitter: @JanssenBerlin
Contact: job.janssen@duitlandnieuws.nl
Artikelen: http://duitslandnieuws.nl/blog/author/jobjanssen/

Benedicte Bombala

Benedicte Bombala

Benedicte Bombala (1994) is redactiestagiaire en zorgt elke donderdag voor een nieuw data-verhaal. Haar interesses liggen voornamelijk in maatschappelijke kwesties zoals de vluchtelingenproblematiek, maar ze houdt zich ook bezig met korte videoreportages over uiteenlopende onderwerpen. Volgend jaar hoopt ze af te studeren als camerajournalist.