Liveblog

Liveblog – toerismebeurs ITB Berlijn

Nederland trekt steeds meer Duitse toeristen, dit jaar worden er 5 miljoen verwacht. Op de ITB in Berlijn staan 64 bedrijven en organisaties om hen warm te maken voor een bezoekje aan Nederland. Duitslandnieuws is vandaag op de grootste toerismebeurs ter wereld.

De Internationale Tourismus Börse (ITB) van 7 tot 11 maart in Berlijn is de grootste toerismebeurs ter wereld. Nederland is goed vertegenwoordigd met 64 Nederlandse standhouders op in totaal 400 vierkante meter. Het gaat veelal om reismaatschappijen, attractieparken, provincies en steden.

Op 160.000 vierkante meter staan meer dan 10.000 standhouders uit 187 landen, die kunnen rekenen op meer dan 200.000 bezoekers.

Duitslandnieuws is er vandaag bij en brengt met regelmaat updates:

Updates ITB Berlijn

Lees ook:

Waarom Nederlanders toerismebeurs ITB in Berlijn ineens weer belangrijk vinden

Duitslandnieuws